NOTD: gouden french manicure

Nail art: gouden french manicure

Deze is van alweer een hele poos terug, maar daarom niet minder leuk^^ french manicure met gouden randje Gebruikt: – gouden nagellak om het randje te maken OPI Golden Rules – nagelstickers van Essence – basislak: Bourjois rose or Hoe maak je deze look? Heel simpel: – breng eerst best een basecoat aan – wanneer die droog is, teken je met de losse hand met de lak van O.P.I een boogje op de randjes van je nagels – en als dat droog is, ga je er met de lak van Bourjois overheen – nog een leuke nagelsticker – een laagje topcoat … goed laten uitharden en drogen en voila… een hele bijzondere maar toch niet te opvallende look!

No Comments Yet

Comments are closed

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
essence-holografische-nagellak-roze
NOTD: Essence Glam Rock pink punk holografische nagellak

Dit is tegenwoordig mijn lievelingsnagellak^^ Pink Punk van Essence, het is zo'n holografische nagellak van de Glam Rock-collectie. Jammer genoeg...

Close