NOTD: Essence Glam Rock pink punk holografische nagellak
make-up nail of the day swatch

NOTD: Essence Glam Rock pink punk holografische nagellak

essence-holografische-nagellak-roze

essence pink punk essence pink punk nagellak Dit is tegenwoordig mijn lievelingsnagellak^^ Pink Punk van Essence, het is zo’n holografische nagellak van de Glam Rock-collectie. Jammer genoeg kan je die niet meer kopen maar ik heb gehoord dat je bij de H&M ook holografische lakjes kan kopen en daar zit ook een roze tussen dusss… 😀 Ik moet nog eens naar de H&M :p Voor de rest bestaan er nog merken die holografische nagellak hebben: OPI (de Designer Series) en China Glaze.

NOTD: gouden french manicure
Massage!
Read previous post:
lush-the-soft-coeur-massage
Massage!

Wat is er nu fijner dan een massage? Ik ben de laatste tijd helemaal gek op alles wat met massage...

Close