NOTD: Essence Glam Rock pink punk holografische nagellak

essence pink punk essence pink punk nagellak Dit is tegenwoordig mijn lievelingsnagellak^^ Pink Punk van Essence, het is zo’n holografische nagellak van de Glam Rock-collectie. Jammer genoeg kan je die niet meer kopen maar ik heb gehoord dat je bij de H&M ook holografische lakjes kan kopen en daar zit ook een roze tussen dusss… 😀 Ik moet nog eens naar de H&M :p Voor de rest bestaan er nog merken die holografische nagellak hebben: OPI (de Designer Series) en China Glaze.

No Comments Yet

Comments are closed

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
SANYO DIGITAL CAMERA
LOTD: verdura groene ooglook met MAC palette

Deze look heb ik gemaakt omdat ik meedeed aan een wedstrijd op het forum van LBT (Lushious Beauty Talk), ik...

Close