Massage!

Wat is er nu fijner dan een massage? Ik ben de laatste tijd helemaal gek op alles wat met massage te maken heeft en het leek me leuk om een paar van mijn lievelingsproducten op een rijtje te zetten! Veel plezier!

Lush Soft Coeur/ The Honeymooner lush soft coeur the honeymooner massagebar

Wiccy Magic Muscles van Lush

Deze heb ik zelf en ik ben er dol op… zeker wanneer je echt spierpijn hebt! De oliΓ«n zorgen ervoor dat het eerst koud wordt en dan weer warmer (een beetje zoals bij Vicks :p)

wiccy magic muscles massage bar lush

Lush Heavanilli Massage Bar Deze is redelijk nieuw in het assortiment van Lush πŸ˜€ Ik heb m zelf nog niet getest maar vanille in een hartvorm… need I say more? lush heavanilli massage bar

Lush Business Time lush business time massagebar Deze heb ik zelf gratis gekregen in een goodiebag (Happy B’day Lush Antwerpen ;)) en hij is superfijn πŸ˜€ Smelt zalig op de huid!

Lush Nutts Mijn favo massagebar van Lush en guess what? Hij is discon en dat was deze dame weer helemaal vergeten πŸ™ Heb net aan Kyaatje gevraagd of zij misschien nog een voorraadje heeft in de winkel in Antwerpen (leve het Lushforum :D)

lush nutts massagebar Solid Lotion bar van The Secret Garden

Bij mijn laatste bestelling van TSG had Serena (die op de hoogte is van mijn kokosgeurverslaving :p) een solid lotion bar met kokosnootgeur gratis bij mijn pakje gedaan want: “zo zou ik een lekkere zuiderse jongen aan de haak kunnen slaan” πŸ˜€

Ontzettend lief van haar natuurlijk (Serena is ongeveer de liefste webshopmiss die er rondloopt) en ik ben helemaal verslaafd! Er zit nu nog een klein restje in de houder dus wanneer deze weer op de site staat, bestel ik m nog eens πŸ˜€ Je hebt m ook nog in de geur Sweetie Pie! the secret garden coconut cream lotion bar

Kijk vooral naar de handige houder! Geen plakkerige handen πŸ˜€

The Body Shop Body Butter the body shop body butter

Ik denk niet dat dit nog veel uitleg nodig heeft :p Ongeveer de zaligste crΓ¨me ooit en er zijn zoveel verschillende geuren. Je kan ook een bijpassende scrub en douchegel en nog veel meer kopen. Ik ben heel blij dat ik (nog niet) in Antwerpen woon πŸ™‚ Yves Rocher bodymilk

yves rocher bodylotion les plaisirs natures

Goddelijke bodymilk πŸ˜€ Inderdaad echt fluweelzacht zoals ze zelf zeggen (goh, eindelijk eens waarheidsgetrouwe marketing πŸ˜‰ ). Echt een favoriet! Een grote fles kost trouwens vijf euro, maar je doet er lang mee.

No Comments Yet

Comments are closed

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
SANYO DIGITAL CAMERA
LOTD: verdura groene ooglook met MAC palette

Deze look heb ik gemaakt omdat ik meedeed aan een wedstrijd op het forum van LBT (Lushious Beauty Talk), ik...

Close