Blonde versus brunette

Oké, ongeveer een half jaar geleden heb ik mijn haren bruin geverfd. Eigenijk om mezelf na een break-up wat beter in mijn vel te voelen (hebben jullie ook zulke metamorfoses ondergaan? Tell me! :D) en omdat ik het mooier vond staan bij mijn winteroutfits enzo. De laatste dagen kriebelt het eigenlijk weer om van blond naar brunette te gaan en ik vraag me af wat jullie het leukste vinden. Toen ik het een half jaartje geleden (goh, wat vliegt de tijd!) bruin geverfd had, zeiden veel meiden me dat ze het véél leuker vonden staan dan mijn blonde lokjes… ik ben dus erg benieuwd! 😀 Blond: blond haar blond kapsel Bruin: bruin haar kapsel

6 Comments
  1. dit is nog van de vorige keer 😀 Ik ga proberen vandaag nog het nieuwe te plaatsen :p

  2. ik vindt dat bruine mooier maar dan moet je wel een andere kleur nemen zoals chocolade bruin ofso een beetje wat donkerder dan komen je ogen mooier uit 😉

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
SANYO DIGITAL CAMERA
NOTD: gouden french manicure

Nail art: gouden french manicure Deze is van alweer een hele poos terug, maar daarom niet minder leuk^^ Gebruikt: -...

Close