Blond naar bruin verven

Hoi dames (én heren, ik vergeet jullie niet ;))! Eerst en vooral wilde ik jullie heel erg bedanken voor alle stemmen die ik gekregen heb in de poll over mijn haarkleur! Bruin heeft een verpletterende overwinning behaald (oké, ik overdrijf graag) en dat heeft me ook helpen overtuigen om een brunette te worden en mijn haren bruin te gaan verven!

Haren verven

Ik heb verf gebruikt die ik bij DI heb gekocht en nu na 2 dagen zijn mijn haren nog altijd ontzettend zacht! Ik vind dit merk echt een enorme aanrader, de kleur is ook exact zoals op de verpakking staat, dus ik ben er helemaal happy mee! En dan nu waar jullie al een hele tijd in spanning op zitten wachten (wat zei ik ook alweer over dat overdrijven? :p)…. piccas!

VOOR: blond haar verven

NA: bruin haar verven Deze foto was eigenlijk voor de make-up maar ach 😀

Ik ben echt zo blij met het resultaat! Mijn gezicht heeft nu een veel warmere gloed gekregen vind ik en ik vind het mooi dat er nog een soort van goudkleurige gloed in mijn haren zit. Ohja, mijn haar is trouwens nog nooit rood/ ros geworden tijdens het verven maar ik denk dat dat aan je eigen pigmentatie ligt ofzoiets? Ohja, voor ik het vergeet^^ het merk en de kleur van de haarverf nog 😀 Het was een merk dat ik zelf nog niet kende eigenlijk, namelijk Eugènecolor in de kleur 41, licht goudbruin kastanje. Er zit geen ammoniak in maar wel zoete amandelolie (misschien is mijn haar daardoor zo zacht?). Als ik nu nog eens naar het pakje kijk, is het echt exact hetzelfde 😀 Hoera!

27 Comments
 1. Wow, bruin staat je echt super! Ik vind het veel leuker dan je vorige kleur 🙂
  Ik ga ook nog eens mijn haar verven denk ik 🙂

 2. WOWOW here comes Katrijn!!! Wauw, het is echt veel mooier! Ik vind het je fantastisch staan, veel meer drama in je gezicht! Nooit meer anders doen *S*

 3. Oooh echt supermoooii!
  en precies de goede kleur vind ik, niet te donker, niet te licht!

  proficiat met je eigen domein

  X

 4. Staat je super!
  ik vroeg me af,
  jij had eerst n soort bestelservice;
  dat mensen via jou konden bestellen op n site die met paypal/cc werkt.. is dit nog steeds?
  want ik wil zo graag x weer wat OPI’s kopen 😀
  zou je me willen mailen?
  Dankje!
  (K)

  1. ja hoor 😀 Dat wil ik nog altijd wel doen, welke zou je willen bestellen? Ik heb namelijk een winkeltje gevonden waar (als je minimum 10 losse lakjes koopt) je geen verzendkosten moet betalen 😀 ALs de lakjes die jij wil, ertussen zitten, kunnen we misschien samen bestellen?

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
blond-haar-bruin-verven
Blonde versus brunette

Oké, ongeveer een half jaar geleden heb ik mijn haren bruin geverfd. Eigenijk om mezelf na een break-up wat beter...

Close